Hela Mitt Liv – hjälpprocess

Denna process är till för att minnas hur våra energibanor fungerar och gör det enklare att dela med oss av denna kunskap till andra.
Om du har fysiska problem som gör att du inte kan följa denna process, gör den inombords och/eller tänk dig/ känn hur dina energibanor flödar!

Före du läser vidare, ber jag dig att ställa dig upp och snurra runt!

Åt vilket håll snurrade du? Vad är naturligt för dig?
Du vet nu vilken som är din energiriktning!

Det är olika hur många energibanor som flödar genom våra kroppar, det vanligaste är att vi har 36st energibanor i varje riktning (uppåt och nedåt). När vi gör denna process använder vi båda våra händer som var och en får representera en energibana!


Håll dina händer öppna med fingertopparna mot varandra och handflatan in mot kroppen.

                              

Från jorden, Till universum!   Från universum, Till jorden!    Styrka, Inre styrka!

Tänk eller säg högt:           Från jorden, Till universum!
För händerna från höfthöjd upp framför hjärtat utåt runt i en liten cirkel, fortsätt sedan uppåt och vidare runt i en stor cirkel tills du är tillbaka i höfthöjd. Sedan snurrar du runt hela din kropp 1/18 dels varv (20 grader) i din egen energiriktning. Detta upprepas 18 gånger och du har då snurrat runt med din kropp ett helt varv! (ger 36 energibanor)

Tänk eller säg högt:           Från universum, Till jorden!
För händerna från axelhöjd ner till hjärtat där du gör en liten cirkel, fortsätt nedåt och runt i en stor cirkel tills du kommer åter till axelhöjd. Sedan snurrar du runt 1/18 varv (20 grader) i din energiriktning. Detta upprepas 18 gånger!

Tänk eller säg högt:           Styrka, Inre styrka!
Håll händerna i brösthöjd och för händerna i en spiralform 18ggr medans du snurrar 1varv med kroppen.